Θεόδωρος Β. Σακελλαρίου

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ




  • Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
  • Υποψήφιος Διαδάκτορας Πανεπιστημίου Αθήνας
  • Επιστημονικός συνεργάτης Καρδιολογικής Κλινικής Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν"





ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Ο ιατρός Θεόδωρος Σακελλαρίου του Βασιλείου γενήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1977 στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την επαρχία Γορτυνίας του νομού Αρκαδίας.

Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και ζει στην περιοχή Βούλας Αττικής.


Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας.


Εχει εργαστεί και αποκτήσει πλούσια εμπειρία στη διαχείριση καρδιολογικών ασθενών έχοντας θητεία στις Καρδιολογικές Κλινικές των Νοσοκομείων ΕΑΠΝ Μεταξά, Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών "Παπαδημητρίου" και Γ.Ν.Α. Σισμανογλείου.


Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Πρόληψης και Αποκατάστασης της Καρδιαγγειακής Νόσου ("EAPC") και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Καρδιακής Ανεπάρκειας ("HFA").


Από το 2013 διατηρεί σύγχρονο Καρδιολογικό Ιατρείο στην περιοχή Αμπελοκήπων Αθήνας και από το 2015 δεύτερο Καρδιολογικό Ιατρείο στο κέντρο της Βούλας.


Από το 2014 είναι εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", ενώ διατηρεί συνεγασία και με τις καρδιολογικές κλινικές πολλών άλλων δημοσίων και ιδιοτικών θεραπευτηρίων.